TÖRTÉNETÜNK...

Érezted már úgy, hogy mindegy mennyit keresel, sosem elég?

Ismerem ezt az érzést: több, mint 30 éve vagyok vállalkozó, előtte pedig vezetői pozíciókban dolgoztam viszonylag magas fizetéssel. Mégis volt olyan időszak, amikor azt éreztem, hogy kifolyik a pénz a kezeim közül.

 

Azután jött a 2008-as válság, és drasztikusan csökkent a bevételem. Egy ideig csak sodródtam az árral és bízva gazdasági ismereteimben, kerestem a megoldást. De rá kellett döbbennem, hogy ez itt már kevés. Csak azt tudtam, hogy nem vagyok hajlandó a híd alá menni két kisgyermekkel.

 

Gőzerővel kezdtem újratanulni, felfrissíteni a gazdasági-, és pénzügyi ismereteimet. Rájöttem azonban, hogy a tárgyi tudásom kevés lesz a túléléshez: tudatosságra és pénzügyi tervre van szükségem.

 

Megcsináltam!

 

Megmaradt mindenünk, túléltük, talpra álltunk. Erősebb, tapasztaltabb és tudatosabb lettem.

Te is képes vagy rá!

 

Ha minden nap csak 1%-kal vagy jobb, mint az előző nap, az egy évben 1,01 a 365-diken, vagy 37,78-szoros fejlődés...

 

pénzügyi tudatosság erősítése szigetről szigetre

Cziráki Móni vagyok, pénzügyi szakértő, az Etikuspénzügyek.hu blog és az Érted a Pénzed - Pénzügyi Tudatosság Akadémia alapítója, szerzője, oktatója - egyfajta pénzügyi személyi edző.

 

Az a célom, hogy a pénzügyi tudatosság és a pénzügyi ismeret - amiket sajnálatos módon nem tanítanak az iskolában -, általános ismeret legyen, akárcsak a történelem vagy irodalom.

hogyan tudok segíteni?

Pénzügyi tanácsadással

 

Személyre szabott, minden részletre kiterjedő felméréssel és konzultációval bemutatom neked az egyes pénzintézetek szolgáltatásait, és együttműködésünk során időről időre segítek, hogyan válaszd ki azt a pénzügyi terméket, ami a legjobb lesz a TE helyzetedben.

Oktatással

 

Az Érted a Pénzed - Pénzügyi Tudatosság Akadémián olyan alapvető tudást adok át neked, amelynek birtokában érted és irányítani vagy képes a pénzügyeidet, és felelős döntésekkel tudod gyarapítani a vagyonodat, hogy elérd pénzügyi céljaidat.

Mi a különbség egy portfólió-szemléletű pénzügyi szakértő és egy átlagos "pénzügyi tanácsadó" között?

Vettél már részt pénzügyi tanácsadáson? Megoldotta a problémádat és hosszútávú segítséget adott a mindennapi döntéseidhez?

 

 

A válasz valószínűleg NEM, különben nem olvasnád most épp ezt az oldalt.

 

 

Egy "pénzügyi tanácsadó" lehet független (alkusz), vagy dolgozhat egy (függő ügynök) vagy több (többes ügynök) pénzintézet megbízásából. Ha felkészült, szakmailag naprakész és etikus, akkor a te érdekeidet szem előtt tartva, a legjobb tudásuk szerint adnak neked az utóbbiak is használható pénzügyi tanácsokat, csak egy szűkített termékkörből.

 

 

A probléma inkább az, hogy sok, magát tanácsadónak nevező ember nem ismeri igazán a piacot, és nem is elsősorban a te érdekeid szerint cselekszik. Gyakran pár nap alatt elvégzett tanfolyam után próbálja eladni neked annak az egy-két cégnek a pénzügyi termékeit, ahonna a jutalékát kapja vagy azt a néhány terméket, amelyeket már ismer. Más opciót nem ismertet meg veled. Ha ilyen "pénzügyi tanácsadóra" hallgatsz, sok pénzt is veszíthetsz.

 

 

Ezzel ellentétben a valódi, független és szakmailag felkészült szakértőktől átfogó képet kapsz a lehetőségeidről, amelyekből választhatsz. Magam is ilyen szakember vagyok, de sokkal jobban szeretem a "pénzügyi személyi edző" kifejezést. Hiszen, ahogy egy edző személyre szabottan neked segít a tested erősítésében, úgy támogatlak én is a pénzügyeidben. Nem csak bemutatom neked a pénzügyi termékeket, hanem elmagyarázom azt is, hogy melyiknek mik az előnyei, hátrányai és hogyan igazodhatsz el könnyen a rengetegben, milyen szempontokat vegyél figyelembe és hogyan sajátíthatod el a szükséges pénzügyi ismereteket.

 

 

Kérhetsz személyes pénzügyi tanácsadást, amikor például egy-egy problémával foglalkozunk, vagy akár a különböző időtávokra szóló pénzügyi tervedet készítjük el. De ha igazán profi akarsz lenni a pénzügyeidben, beiratkozhatsz az általam létrehozott Érted a Pénzed Akadémiára is, ami az alapoktól a mesterfogásokig segít elsajátítani a pénzügyi skilleket. 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

A pénzügyi tanácsadás díjából az Érted a Pénzed Akadémia előfizetőinek 20% kedvezményt adok.

.
jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu