Mibe érdemes befektetned?

hogyan gazdagodj meg gyorsan?

Sehogy.

Pénzügyi szakértőként 100% bizonyossággal mondom neked, hogy erre NINCS tuti recept. Az interneten szörfözve persze rengeteg ötletet találhatsz erre is, de szinte mindre igaz, hogy végül nem te leszel gazdag, hanem az, aki eladja ezeket. Vagy marad a lottó...

 

 

Ez pontosan olyan, mint a fogyókúra: az évek során felszedett 10-20 kilót semmilyen csodamódszerrel nem tudod egy hét alatt leadni. De egy átgondolt edzéstervvel, étrenddel, életmódváltással megszabadulhatsz tőle és tartósan karcsú is maradhatsz, ha szokásoddá válik mindaz, amit megváltoztattál.

 

 

Az Érted a Pénzed Akadémia egyfajta pénzügyi edzőterem, ahol én vagyok a személyi edződ a pénzügyi izmaid fejlesztéséhez. Egy pénzügyi edzőterem, ahol szinte izzadás nélkül, játszva tanulhatod meg azokat az alapvető pénzügyi ismereteket és pénzügyi termékeket, melyek mindenképp szükségesek a helyes pénzügyi döntéseid meghozatalához. A tárgyi tudás mellett pedig megmutatom azt is, hogyan gondolkozz, milyen szempontokat vegyél figyelembe és hogyan változtass a hozzáállásodon, vagyis

 

 

hogyan válj tudatossá a pénzügyeidben, hogyan váljon szokásoddá a helyes pénzügyi gondolkodásmód.

 

Érted a Pénzed Akadémia vélemény szófelhő
10 kurzus
Kurzus
50 téma
Téma
250 lecke
Lecke

@Warren Buffet szerint - aki minden idők egyik legsikeresebb befektetője és 2022-ben a világ 7. leggazdagabb embere -, a legjobb befektetés, amire mindenkinek érdemes pénzt költeni az az, ha önmagunkba fektetünk, vagyis önmagunkat fejlesztjük.

 

 

"Senki nem veheti el tőlünk a képességeinket, és mindenkinek van olyan területe, ahol még tud fejlődni. Gyakorlatilag mindegy, hogy mi valakinek a gyengesége, akkor azt el kell kezdeni fejleszteni, és nem szabad tologatni. Sokkal jobb életed lesz. Nem pusztán a pénzről van szó. Jobban fogod élvezni az életed, több barátod lesz, és érdekesebb személyiséggé válsz."

A tudás egy fantasztikus dolog - senki nem veheti el tőled, nem lehet rá adókat kivetni és nem inflálódik!

Ez vagy most

 

Ez leszel az Akadémia hallgatójaként

Mindig a pénz miatt aggódsz, és számolgatsz a hónap végén, mert valahogy jó lenne kihúzni fizetésig

 

Nyugodtan alszol, tudva, hogy a pénzed kitart, sőt, félre is tettél belőle

Rémülten veszed észre, hogy akármennyit keresel, sohasem elég, félretenni sem tudsz

 

Tisztában vagy a pénzügyi céljaiddal és azzal, hogyan érheted el őket

Napról napra élsz, és csak álmodozol utazásról, nagyobb lakásról, továbbtanulásról

Helyette

Látod a bankszámládon, ahogy minden nappal közelebb kerülsz az álmaidhoz

Kevés megtakarításodat össze-vissza fekteted be (és néha elbukod)

 

Stabil növekedési portfóliót építesz, tudva, mikor mennyi pénzed lesz

Hiába magas a jövedelmed, a pénz kifolyik a kezedből, alig van megtakarításod és az sem igazán gyarapszik

 

Kialakított pénzügyi szokásaiddal és tudásoddal könnyedén építesz vagyont a befektetéseiddel 

Hogyan leszel átlagemberből pénzügyileg tudatos befektető?

pénzügyi nevelés

Neked hoztam létre az Érted a Pénzed Akadémiát, ha laikus vagy, aki még soha nem tanult a pénzről. Vagy tanultál ugyan gazdasági ismereteket, de már hiányosak az alapvető ismereteid is. Akkor is bátran vágj bele, ha már gyakorló vagy a pénzügyi tudatosság terén, de még nem állt össze a kép arról, hogyan is kellene csinálnod. Meggyőződésem, hogy minden "szigeten" találsz olyan ismeretanyagot, ami a fejlődésedet szolgálja majd.

 

 

Tudom, hogy elsőre nagy és ijesztő a pénzügyi ismeretek nagyrészét lefedő téma, ezért játékosan és apránként dolgozzuk fel. Garantáltan élvezni fogod a tanulás minden percét!

 

 

A pénzügyi ismeretek elsajátítása és a pénzügyi tudatosság kialakítása egyfajta utazás, és a tanfolyam is erre a metaforára épül: a Pénzügyi Tudatosság Tengerén hajózva felkeressük a pénzügyi tudás és önfejlesztés egyes szigeteit, vagyis témaköreit. Megismered annak "élővilágát" (tárgyi tudás) és "lakóit" (tudatosság és szokások).

 

 

Egyesével vezetlek végig rajtuk, szisztematikusan egymásra építve a már megszerzett tudást:

Pénzügyi alapok (családi költségvetés, pénzügyi tudatosság)

Pénzügyi termékek (biztosítások, hitelek, befektetések)

Gyakorlati pénzügyek (mindennapi pénzügyek, vállalkozói pénzügyek, anyagi függetlenség, tanácsadók)

Nálunk nem neked kell kitalálnod, hogy mit érdemes megtanulnod, milyen sorrendben célszerű haladnod ahhoz, hogy a végén életreszólóan megmaradó egységes képpé alakuljon benned a pénzügyeid tudatos kezelése. Az elméleti anyag mellett gyakorlatok és kvízek mélyítik el a tanultakat, hogy biztosan beépüljenek. Az egyes kurzusok jellemzően 1 hónapot vesznek igénybe, de nyugodtan haladhatsz lassabban is, nem siettet senki. 

 

 

Persze nem iskolapadban ülünk, ezért az Akadémián nem csak a tananyaggal foglalkozunk: kerültek bele olyan történeti érdekességek és titkos információk is, amiket talán nem is tudtál a pénzről.

 

 

Abban hiszek, hogy a megszerzett pénzügyi ismeretek, a megerősített pénzügyi tudatosság az anyagi helyzeteden túl akár az egész életedre is kihatással lehet. A játékos tanulás pedig biztonságossá teszi a fejlődést számodra, hiszen szinte észrevétlenül változol.

Próbáld ki magad!

Az előfizetéses rendszerben a saját tempód szerint haladhatsz és - ha elakadsz -, bármikor kérdezhetsz, segítséget kérhetsz.

 

 

Tesztelőink 100%-a kiváló minőségű és hasznos tartalomként jellemezte a kurzus anyagait, például e szavakkal:

 

 

"Profi anyag. A tananyag és ahogy fel van építve ez az egész, szinte magát taníttatja meg tanár nélkül. Iskolákban kötelezővé tenném. Nagyon hasznos tudás!"

Mit nyersz, ha beiratkozol az Érted a Pénzed Akadémiára?

 • Alapvető pénzügyi ismereteket, amiket már az iskolában tanulnod kellett volna
 • Pénzügyi tudást, az összefüggések megértését
 • Pénzügyi tudatosságot
 • Lehetőséget anyagi biztonságod megteremtésére
 • Esélyt az anyagi függetlenség, pénzügyi szabadság elérésére

Ki vagyok én és miért tanulj tőlem?

A mentorom mindig arra tanított, hogy ha egy képzés vagy előadás csak egyetlen gondolattal, egyetlen ötlettel hozzájárult ahhoz, hogy jobbá váljak vagy közelebb kerüljek a problémám megoldásához, már megérte. Ezért az Akadémia tananyagait is úgy írtam meg, hogy egymásra épülnek, mindig kiegészítik a korábban tanultakat. Így mindegyikben megtalálhatod azt az egy gondolatot, ami előrébb visz és szintet lépsz vele.

Cziráki Móni pénzügyi tanácsadás

Cziráki Móni vagyok, pénzügyi szakértő, az Etikuspénzügyek.hu blog és az Érted a Pénzed - Pénzügyi Tudatosság Akadémia alapítója, szerzője, oktatója. Egyfajta pénzügyi személyi edző.

 

 

Abban hiszek, hogy saját magad vagy a pénzügyi problémáid megoldásának és a pénzügyi céljaid elérésének kulcsa. A legjobb befektetés pedig az, ha önmagadba fektetsz, vagyis önmagadat fejleszted. Megszállottan tanítom is az ügyfeleimet már 10+ éve amellett, hogy segítségükre vagyok a pénzügyi tervezésben, és az aktuálisan felmerülő pénzügyi problémáik megoldásában, pénzügyi kérdéseik megválaszolásában.

 

 

Gazdasági diplomával, mérlegképes könyvelői végzettséggel és 13 éves tapasztalattal rendelkezem. Emellett kereskedelmi menedzser, gazdasági mediátor, oktatói és tréner végzettséget is szereztem. A Bankárképzőben pedig elvégeztem a Minősített Befektetési Tanácsadó (MBT) képzést, és felkerültem az Európai Pénzügyi Tervezők (EFPA) regisztrált szakemberlistájára European Investment Practioner-ként (EIP). Mindhárom MNB regisztrációm lehetővé teszi, hogy a való életben szerezzek további szakmai tapasztalatokat és segítsem ügyfeleimet a pénzügyi céljaik felé vezető útjukon.

 

Hogyan működik az előfizetéses rendszer?

Az előfizetéses rendszerben a saját tempód szerint haladhatsz és - ha elakadsz - bármikor kérdezhetsz, segítséget kérhetsz. Folyamatos támogatást adunk ahhoz, hogy a lehető legeredményesebben haladj.

 

 1. A regisztráció során megadod a szükséges adatokat, így a bankkártyás vásárláshoz szükségeseket is. Ez utóbbit kizárólag a bank kapja meg, én nem férek hozzá. A fizetés teljesen biztonságos banki felületen történik.
 2. A belépéshez szükséges információkat emailben küldöm el a sikeres tranzakció után.
 3. A rendszer automatikusan levonja havonta az előfizetés összegét.
 4. A hónapforduló előtt 2 nappal emlékeztető emailt kapsz - nehogy lemaradj egy esetlegesen alacsony számlaegyenleg miatt, vagy akár egy kattintással lemondhasd, ha meggondoltad magad. 
 5. Amíg az előfizetésed él, addig hozzáférsz az Akadémia összes megszerzett anyagához, de első akalommal csak a megadott sorrendben tudsz haladni a szigetek közt.

Miért jó MÉG Akadémia tagnak lenni?

bagoly a könyvtárban

A tagsággal más, további kedvezmények is járnak (= még több pénzt takarítasz meg).

 

 • Ingyenes igényfelmérést kapsz az Etikuspénzügyek.hu szakértőitől, ami segít átlátni a jelenlegi pénzügyi helyzetedet.
 • 20% kedvezményt adunk az Etikuspénzügyek.hu szakértőitől a pénzügyeiddel kapcsolatos tanácsadás díjából.
 • Külsős előadóink Akadémiánkon elérhető kurzusait kedvezményes áron tudod megvásárolni.
 • További kedvezményeken is dolgozom a háttérben, amik hasznosak lesznek, sőt, akár még pénzt is hozhatnak neked.
jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu