Mit szeretnél kezdeni az életeddel?

Mindig a pénz miatt aggódni, és számolgatni a hónap végén, mert valahogy jó lenne kihúzni fizetésig

 

Nyugodtan aludni, tudva, hogy a pénzed kitart, sőt, félre is tettél belőle

Azon csodálkozni, hogy akármennyit keresel, sohasem elég

 

Tisztában lenni a pénzügyi céljaiddal és azzal, hogyan érheted el őket

Napról napra élni, és csak álmodozni utazásról, nagyobb lakásról, továbbtanulásról

Helyette

Látni a bankszámládon, ahogy minden nappal közelebb kerülsz az álmaidhoz

Kevés megtakarításodat össze-vissza befektetni (és néha elbukni)

 

Stabil növekedési portfóliót építni, és tudni, mikor mennyi pénzed lesz

Nem érteni, hogy bár magas a jövedelmed, a pénz kifolyik a kezedből, alig van megtakarításod és az sem igazán gyarapszik

 

Kialakított pénzügyi szokásaiddal és tudásoddal könnyedén vagyont építeni a befektetéseiddel 

Bevallom, nekem is volt az életemben olyan időszak, amikor úgy éreztem, hogy mindegy mennyit keresek, sosem elég. Pedig vezetői pozíciókban dolgoztam viszonylag magas fizetéssel, aztán pedig vállalkozásba kezdtem. Mindig volt ugyan tartalékunk és megtakarítasink, de egy-egy válságosabb időszakban azonnal megrogyott az anyagi helyzetünk. Tudatosság hiányában gazdasági szakemberként is elkövettem ugyanazokat a hibák nagy részét, amiket bárki más. Ugyanis önmagában a gazdasági-pénzügyi-vállalkozói ismeretek még nem garantálják a tudatos pénzügyi hozzáállást. Jobban meggondolod, mit teszel, mit veszel. De néha pont a tudásodba vetett hited vihet csapdába és elégetheted a pénzedet, ha nincs összhangban a tudatosságoddal...

égetik a pénzt

Cziráki Móni vagyok, pénzügyi szakértő és mentor. Küldetésem az, hogy minél több embernek segítsek elérni a pénzügyi céljait.

Hiszen a legtöbb esetben nem is olyan egyértelmű, hogy épp az ablakon szórod ki a pénzt, ahogy az sem, hogy néhány év múlva akár megélhetnél a befektetéseidből, ha tudod, hogyan csináld.

 

 

Az Érted a Pénzed - Pénzügyi Tudatosság Akadémiát azoknak hoztam létre, aki szeretnék saját kezükbe venni a pénzügyeiket. Őket  tréningekkel, online programokkal támogatom. A személyes konzultációval pedig azoknak segítek, akik a változásokat egy pénzügyi szakember támogatásával akarják megvalósítani.

 

 

Az első konzultáció ingyenes - kattints és jelentkezz ma, hogy holnapra rendezettebbé váljanak a pénzügyeid!

Miért kezdd el pont velem az együttműködést?

A szakmai alapokat felsőfokú gazdasági, mérlegképes könyvelői és minősített befektetési tanácsadói végzettségem adja, a rutint a 13 éves tapasztalatom. A helyzeted villámgyors felmérését pedig kivételes logikai és problémamegoldó készségemnek köszönhetem. Ez nem dicsekvés. Mensa HungarIQa tag vagyok, és a szuperképességem, hogy azonnal átlátom a bonyolult dolgokat és össze tudom hangolni a pénzügyeid különböző területeit. Tevékenységemet a biztosítási, pénzügyi és tőkepiaci MNB regisztrációm teszi hivatalossá, de megtalálsz az Európai Pénzügyi Tervezők szakemberlistáján is.

 

 

Minden ügyfelemmel személyesen dolgozom együtt. Több csatornán is el tudsz érni, ha szükséged van rám. Kapcsolatunkat a kölcsönösség és a bizalom jellemzi. Minden körülmények között maximális odafigyeléssel és szakértelemmel segítelek pénzügyi céljaid elérésében, legyen szó magán-, vagy vállalkozói terveidről.

 

 

Meggyőződésem, hogy nekünk nem az a dolgunk, hogy helyetted döntsünk, és megmondjuk, mit tegyél. Az  a dolgunk, hogy utat mutassunk, és megadjunk minden szükséges szempontot és információt - apró betűk nélkül - ahhoz, hogy jól dönthess. Meggyőződésem, hogy SOHA nem szabad úgy tanácsot adni a pénzügyeidben, hogy nem ismerik az egyéni motivációid, céljaid, lehetőségeid, félelmeid és körülményeid. Minden általános kijelentés félrevisz és akár hülyeséget is csinálhatsz. Ne kérj így tanácsot és ne is fogadj el ilyen tanácsokat!

 

 

A teljes bemutatkozásomat, szakmai és személyes élettörténetem itt olvashatod.

 

 

A pénzügyi termékek - megtakarítások, befektetések, biztosítások, hitelek - folyamatosan változnak. Ha mindenből mindig naprakész akarsz lenni, az teljes állást kíván.

 

 

Ha velem dolgozol, ezt a rengeteg munkát megspórolom neked. Biztosítom az összes szükséges információt, listázom az előnyöket és hátrányokat, hogy valóban megalapozott pénzügyi döntéseket hozhass, amik előrébb visznek az életben. Velem ügynök helyett mentort kapsz, akitől mindig kérdezni tudsz és válaszokat kapsz - apró betűk nélkül -, ha pénzügyi döntés előtt állsz. 

Ügynök vagy tanácsadó?

ügynök vagy tanácsadó?

Tudtad, hogy a "pénzügyi tanácsadók" többségében ügynökök? Jellemzően egy-egy pénzintézethez kötődnek és csak annak a termékeit tudják ajánlani neked. Ez azt jelenti, hogy soha nem fogsz tőlük teljes képet kapni a piacon elérhető lehetőségekről - így könnyen lehet, hogy nem számodra a legjobb opciót választod majd.

 

 

Ha hozzám fordulsz, jellemzően évekig fogunk együttműködni. Ezalatt én folyamatosan figyelem a változásokat, szólok, ha finomítani kell a pénzügyi portfóliódon, hogy mindig a maximumot hozhasd ki a pénzedből. Mindent megteszek azért, hogy a NEKED legjobb megoldásokat találjam meg - vagyis azokat, amikre NEKED szükséged van. Természetesen, ha konkrét pénzügyi termék érdekel vagy ha csak tanácsot, ajánlást kérsz, abban is tudok segíteni.

 

 

Azonban a pénzügyeid kezelése NEM CSAK a pénzről szól. Együttműködésünk során kiemelten figyelek a családi és személyes hátteredre, dolgozunk a pénzhez való viszonyodon, átnézzük a bevételeidet, kiadásaidat, mindennapi pénzügyeidet. Ahogy a testedzés során a sport mellett számít, hogy mit eszel, mennyit alszol, úgy a pénzügyi döntéseidet is meghatározzák az életed egyéb aspektusai.

 

 

Tekints rám úgy, mint pénzügyi személyi edzőre, aki mindenben melletted áll, hogy elérd pénzügyi céljaidat! Kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatunkban kérdéseidre válaszokat, pénzügyi problémáidra megoldási javaslatokat kapsz.

Hogyan zajlik az együttműködésünk?

Sokat változott a világ, de valahogy a pénzügyekről őszintén beszélni még mindig tabu témának számít sokak számára, talán számodra is. Pedig ahhoz, hogy megtaláljuk a számodra legjobb megoldásokat, ez mindenképp szükséges. Ezért az első találkozásunk inkább hasonlít majd egy kellemes beszélgetésre, mint tanácsadásra. Ez az első alkalom még ingyenes, hiszen itt főleg te fogsz beszélni a jelenlegi helyzetedről, terveidről és megoldandó pénzügyi problémáidról. Kérlek, hogy legyél maximálisan őszinte, mert csak így tudok segíteni! Nincs mit szégyellned, és nem kell attól sem tartonod, hogy bármit kifecsegnék, hisz köt a titoktartás. Az együttműködésünk teljesen diszkrét és ítélkezésmentes.

 

 

Már az első beszélgetésünk alkalmával is tudok támpontokat adni neked, hogy milyen lehetőségeid vannak, hol kell változtatnod a pénzügyi szokásaidon, majd meghatározzuk az együttműködésünk alapjait is. A továbbiakat pedig az határozza meg, hogy tanácsot, útmutatást és válaszokat keresel, vagy konkrét terméket is.

 

 

Kérhetsz egyszeri tanácsadást is, vagy akár évekig tartó közös munkára is benevezhetsz. Az első alkalommal semmi kötelezettséged nincs, akár azt is mondhatod, hogy kösz, de mégse.

 

 

Vállalkozói- és magánpénzügyeiddel egyaránt fordulhatsz hozzám. 25+ év vállalkozói múltammal pontosan tudom, hogyan lehet a pénzt jól kezelni mindkét területen. Mérlegképes könyvelői végzettségemmel, adózási- és jogi alapismereteimmel az alapvető kérdésekben otthon vagyok, a komolyabbakhoz pedig szakembereket tudok ajánlani. Konfliktushelyzetekben pedig gazdasági mediátorként is támogathatlak.

Bizonytalan vagy még?

Úgy érzed, hogy a pénzügyi téma teljesen távol áll tőled és attól tartasz, hogy elveszíted a fonalat a konzultáción?

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu