Mások is megkérdezték az Akadémiával kapcsolatban...

Gyakran ismételt kérdések

Kattints a "+" jelre a válaszért!

Nem, hiszen az Érted a Pénzed Akadémia célja éppen az, hogy megtanítsa azt, ami az iskolában kimaradt; a pénzügyi tudatosságot. Ehhez nem kell semmilyen előzetes képzés, csak érdeklődő, nyitott hozzáállás.

Nem, a leckék egymásra épülnek, így csak az előre meghatározott sorrendben tudsz haladni. A kurzusok egyre mélyítik a tudásodat, szélesítik az ismereteidet és megalapozzák a változási képességedet. Ez csak így működhet jól, ha nem hagysz ki semmit és nem is ömlik rád egyszerre minden tanulnivaló.

Az egyes kurzusok jellemzően egy hónapot vesznek igénybe, de nyugodtan haladhatsz lassabban is, nem siettet senki. A lényeg az, hogy minden leckét alaposan tegyél magadévá, ne siess, hiszen a kurzusok egymásra épülnek. De ne aggódj, rengeteg kiegészítő, gyakorlati feladatot kapsz, hogy a tanultak alaposan rögzüljenek!

Jobban fogsz bánni a pénzzel. Lesznek megtakarításaid, és több marad a hónap végére. Javul az életminőséged, mert megtanulsz olyan dolgokra költeni, amik valóban fontosak. Más területeken is tudatosabb leszel. Sőt, további kurzusokkal is készülünk, amivel még tovább fejlődhetsz:) Sőt, az Akadémia elvégzéséről oklevelet is kapsz.

Természetesen! Az Érted a Pénzed Akadémia egyik erőssége, hogy nem hagy magadra a folyamatokban, végig fogjuk a kezed. A Facebook csoportban vagy emailen bármikor kérdezhetsz.

A tagsággal együtt más kedvezményeket is igénybe vehetsz (=még több pénzt takaríthatsz meg).

  • Ingyenes igényfelmérést kapsz az Etikuspénzügyek.hu oldalon, ami segít átlátni a jelenlegi anyagi helyzetedet
  • 20% kedvezményt kapsz az Etikuspénzügyek.hu oldal pénzügyi tanácsadásából
  • További kedvezményeken is dolgozok a háttérben, amik hasznosak lesznek, sőt, akár még pénzt is hozhatnak neked!

Az első alkalommal a banki felületen megadod a bankkártya-adataidat, utána semmi dolgod nincs, minden hónapban automatikusan levonódik az összeg. Én NEM látom az adataidat. A levonás mindig a hónap ugyanazon napján történik (amikor regisztráltál), és előtte 2 nappal mindig kapsz egy emlékeztetőt, amiben benne lesz a link is, ahol le tudod mondani az előfizetésed, ha már nem akarsz többet tanulni.

A teljes fizetési folyamat automatizáltan történik az OTP Simple Pay szolgáltatásán keresztül. A bank ellenőrizte és megbízható vállalkozásnak minősítette a cégemet. A bankkártya adataidat NEM kapom meg és NEM tárolom. Az adatokat kizárólag a Simple Pay fizetéshez adod meg a banknak, ahogy bármely más internetes vásárlás során. Az összeg minden hónap ugyanazon napján automatikusan ráterhelődik a bankkártyádra, és az előfizetésedet bármikor lemondhatod egy kattintással.

A sikeres kártyás tranzakció után egy e-mailben pontosan leírom a szükséges tudnivalókat az Akadémia tagsághoz. Ha esetleg kártyás fizetésed sikertelen volt, szintén e-mailben kapsz értesítést, melyben újrafizetési linket is küldök.

Minden hónapban, az előfizetés esedékes levonása előtt 2 nappal kapsz egy emlékeztető levelet, ebben minden alkalommal benne lesz a link is az előfizetésed törléséhez. Nem kell külön kérelmeket írogatnod, nem kell magyarázkodnod. Ez a link egyetlen kattintással törli az előfizetésedet. De vigyázz, csak úgy kíváncsiságból NE próbáld ki, hogy működik-e, mert a művelet NEM visszavonható!

Ha törölted az előfizetésed, akkor nincs. Csak új előfizetéssel, újrakezdőként térhetsz vissza, és törlődnek a rendszerben a korábban elért eredményeid. Amennyiben nem törölted, "csak" nem fizetted, akkor a hozzáférésed megszűnik a kurzusokhoz, de amikor újra le tudja vonni a bank az előfizetésed összegét (például mert aktuálisan nem volt pénz a kártyádon, vagy kártyát cseréltél időközben és ezért nem sikerült levonni), akkor újra ott folytathatod, ahol abbahagytad. Erre 3 hónapon belül van lehetőséged, utána törlődik a regisztrációd. Ha valamilyen kikerülhetetlen életeseményed ad alapos indokot a "szünetre", akkor írj, és megoldjuk!

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu